Torsdagens rygtebørs: Inter vil hente dansker
Foto: Getty Images
Rygter

Torsdagens rygtebørs: Inter vil hente dansker

Tipsbladet.dk giver her et overblik over onsdagens rygter fra international fodbold.

Aaron Ramsey fra Arsenal til Chelsea eller Juventus
Note:
Det ser ud til, at Aaron Ramsey er på vej væk fra Arsenal. Hans kontrakt udløber til næste sommer, og ifølge The Mirror er forhandlingerne brudt sammen. Både Chelsea og Juventus er blevet kædet sammen med den walisiske midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Eder Militao fra Porto til Everton
Note:
Den 20-årige back er på radaren hos Everton. Den unge brasilianer kan udover backen også spille i midterforsvaret og på midtbanen, og de kvaliteter kan blive meget værd for Everton. Han er lige skiftet til Porto, så det kan blive dyrt for englænderne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: UOL

Frenkie de Jong fra Ajax til Barcelona
Note:
Den unge Ajax-spiller optræder efterhånden ofte i rygtebørserne rundt omkring. Denne gang er det Barcelona, som ligesom samtlige andre storklubber er meget interesseret i den dygtige hollænder. Umiddelbart kan midtbanespilleren vælge og vrage, som det passer ham, når han skal videre i karrieren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Talksport

Ismaila Sarr fra Rennes til Chelsea eller Tottenham
Note:
Kantspilleren er en eftertragtet ung mand. Arsenal og Inter har allerede meldt deres interesse, men nu melder de to London-klubber sig også i koret af bejlere. Den 20-årige spiller har imponeret stort for Rennes indtil videre i sæsonen, og det er derfor naturligt, at større klubber får øjnene op for senegaleseren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Tanguy Ndombele fra Lyon til Manchester City
Note:
Ndombele er kun 21 år, men på trods af det er han allerede fast mand på et stærkt Lyon-mandskab. Manchester City har tidligere vist interesse, og den er ikke blevet mindre ovenpå Lyons overraskende sejr mod netop City i Champions League. Et bud kan komme på tale allerede i januar på den franske U21-landsholdsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le10Sport

Paul Pogba fra Manchester United til Juventus
Note:
Juventus gjorde en stor indsats for at få Pogba til Juventus denne sommer, men det skete ikke. Men nu er døren åbnet for, at det kan ske i januarvinduet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Cesc Fabregas fra Chelsea til AC Milan
Note:
AC Milan har længe været kædet sammen med Cesc Fabregas, og da spanieren har kontraktudløb til sommer, planlægger Chelsea at sælge ham til vinter.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Hector Herrera fra Porto til Arsenal
Note:
Arsenal er den seneste klub til at melde interessen i Herrera. Også Tottenham, Real Madrid og Barcelona har blikket rettet mod midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Correio de Manha

Joachim Andersen fra Sampdoria til Inter
Note:
Inter kan være en af klubberne, der vil jagte ”den nye Skriniar” i form af Joachim Andersen. Men også Monaco og Dortmund er blandt klubberne, der gerne vil have danskeren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato