Video : Tipsbladet
Superliga

OB-træner glæder sig: Det dufter af fodbold i Brøndby

OB-træner Jakob Michelsen glæder sig til udekampen mod Brøndby IF, hvor der dufter så dejligt af fodbold.

Der er blevet rettet lidt op på en rædderlig sæsonstart i OB. Fynboerne har ikke tabt i de seneste tre Superliga-kampe, men der venter en meget vanskelig opgave på mandag, når holdet gæster den københavnske Vestegn og Brøndby IF. OB har ikke vundet i den københavnske forstad siden 2015. 

Chancen bør være til stede mandag aften, da Brøndby IF som bekendt også har haltet efter i denne sæson, men cheftræner Jakob Michelsen forventer intet andet end en svær kamp mod vicemestrene.

- Det er altid sjovt i Brøndby. De har nogle fantastiske fans, og det er et sted, hvor der virkelig dufter af fodbold. Brøndby er et stærkt hold. Det kan godt være, at der mangler nogle af de automatismer, der var der i sidste sæson, men det er kun naturligt, når der sker en udskiftning. Brøndby bliver helt sikkert kun bedre og bedre, og det bliver svært på mandag, det er helt sikkert, siger Jakob Michelsen til tipsbladet.dk.

OB-træneren er ikke i tvivl om, hvad den primære opgave for fynboerne bliver i mandagens kamp. 

- Vi skal holde Kamil Wilczek væk. Hvis vi kan lykkes med at holde ham nede, er vi godt nok kommet langt. Vi ved, det bliver en svær kamp, men vi tror på egne evner, og vi ved, hvordan Brøndby kommer til at spille kampen. Det skal vi finde et modtræk mod, fastslår han.

Opgøret markerer afslutningen på en to uger lang landskampspause, og Jakob Michelsen ved ikke rigtigt, hvad han skal synes om timingen. Pausen faldt både godt og skidt set med fynske briller.

- Vi var faktisk lidt trætte af, at der kom en landskampspause på det tidspunkt, for jeg synes, vi var inde i en god periode, men omvendt står vi nu foran et program med fem kampe på 20 dage, så der vil helt sikkert være noget rotation på holdet, og vi har kunnet bruge pausen på at få nogle af dem med småskavanker klar. Så det har selvfølgelig været det positive, siger Michelsen.

Én af de spillere, der ikke har nået at blive helt klar i løbet af landskampspausen, er Julius Eskesen, der har spillet fast for OB under Jakob Michelsen. Den 19-årige midtbanespiller er blevet opereret for sportsbrok, men er fortsat et par uger fra at kunne spille.

Det kan bane vej for én spiller som Kamil Vacek, men den nyerhvervede tjekke står lige nu ikke forrest i køen.

- Han har spillet nogle kampe for vores reservehold og har trænet fint, så næste skridt for ham er at få fast spilletid i Superligaen. Men jeg udtager altid det hold, der er bedst, og lige nu er der folk, der er foran Kamil i køen. Men han er helt sikkert på rette vej, og han er en god fyr, som bringer en god energi i truppen, siger Jakob Michelsen.

Der er kampstart på Brøndby Stadion på mandag klokken 19.00.