Video : Tipsbladet
Superliga

Kian Hansen om ny cheftræner: En super person

Forsvarsspiller Kian Hansen er godt tilfreds med ansættelsen af Kenneth Andersen som cheftræner i FC Midtjylland.

Mens nu tidligere FC Midtjylland-træner Jess Thorup er rejst til Belgien og åbnede sin trænerkarriere i Gent med en sejr på 4-0, åbnede FC Midtjyllands nye træner, Kenneth Andersen, med en sejr på 4-1 ude over FC Nordsjælland.

Den 50-årige FCM-chef er ny mand i spidsen for de danske mestre, hvor den tidligere U19-træner skal forsøge at bygge videre på det solide fundament.

Første test blev altså vundet sikkert - blandt andet på et hattrick af Paul Onuachu - og i det hele taget er der fra spillertruppens side stor tro på, at Kenneth Andersen er den rigtige mand til at føre klubben videre.

- Jeg har snakket med ham en gang imellem, når vi har været ude at se nogle U19-kampe. Jeg kendte ham ikke personligt, men jeg kendte ham som U19-træner. Han er en super person, der er omgængelig med sine spillere samtidig med, at han holder en professionel distance, siger Kian Hansen til Herning Folkeblad.

Kian Hansen spillede hele opgøret mod FC Nordsjælland, og med sejren holdt FC Midtjylland fast i førstepladsen i Superligaen - samme pointantal som FC København, der dog har en dårligere målscore.