Onsdagens rygtebørs (opdat.): Zlatan kan være på vej tilbage til Italien
Foto: Getty Images
Rygter

Onsdagens rygtebørs (opdat.): Zlatan kan være på vej tilbage til Italien

Tipsbladet.dk giver dig her onsdagens bedste rygter fra international fodbold.

Zlatan Ibrahimovic fra LA Galaxy til AC Milan
Note:
I 2010/11-sæsonen var Zlatan Ibrahimovic med til at sikre AC Milan det italienske mesterskab, og nu kan den svenske angriber muligvis være undervejs tilbage til Serie A-klubben, som regner med at kunne tilknytte svenskeren inden længe.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Matteo Darmian fra Manchester United til Lazio
Note:
Det er ikke meget spilletid, som Matteo Darmian får i Manchester United, og Lazio er angiveligt opsat på at købe den 28-årige forsvarsspiller i januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Il Messaggero

Ousmane Dembélé fra Barcelona til Liverpool
Note:
Der har længe været rygter om Ousmane Dembélé, da den franske offensivspiller endnu ikke har fået sit gennembrud i Barcelona. Nu ser det dog ud til, at franskmanden skifter inden gennembruddet kommer. Liverpool planlægger angiveligt et rekordbud på Dembélé på hele 730 mio. kr, der i så fald vil gøre ham til klubbens dyreste spiller nogensinde. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Nico Barella fra Cagliari til Tottenham
Note:
Der løber en interessant midtbanespiller rundt i Serie A i Nico Barella. Den 21-årige italiener er efter sigende kommet på Totttenhams radar, der ønsker at erstatte den skadesplagede midtbaneslider Mousa Dembélé. Barella skulle koste i omegnen af 300 mio. kr. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Nick Powell fra Wigan til RB Leipzig 
Note:
Det er blevet populært at hente engelske spillere til Bundesligaen, og nu ser det ud til, at endnu en englænderen kan tage til Tyskland. Det tidligere Manchester United-talent Nick Powell har kontaktudløb med Championship-klubben Wigan til sommer, og RB Leipzig pønser angiveligt på at tilbyde Powell en kontrakt til vinter. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TeamTalk

Ozan Tufan fra Fenerbache til Crystal Palace eller Fulham 
Note:
Hverken Crystal Palace eller Fulham har fået en blændende start på sæsonen i Premier League, og derfor planlægger de at styrke holdet til vinter. Begge hold har eftersigende set sig lune på 23-årige Ozan Tufan fra Fenerbache, der på trods af sin unge alder har spillet 39 kampe for det tyrkiske landshold.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Aksam