AGF'er afviser krisesnak trods fem nederlag: Jeg ryster ikke i bukserne
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AGF'er afviser krisesnak trods fem nederlag: Jeg ryster ikke i bukserne

Selv om Jesper Juelsgård og AGF har tabt fem kampe på stribe, vil han ikke kalde det en krise. Han tror stadig på, at holdet nok skal få den negative stime vendt.

AGF har ikke vundet en fodboldkamp siden lokalopgøret mod Aarhus Fremad i Sydbank Pokalen tilbage i september måned. Først endte tre kampe uafgjort, og siden har holdet tabt fem i streg. Det er AGF's dårligste stime i fire år.

Især forsvaret, der var så stærkt i begyndelsen af denne sæson, ser besværet ud og har indkasseret mindst to mål i de syv seneste opgør. Jesper Juelsgård har været en fast del af den hullede defensiv, men han vil ikke kalde AGF's nuværende situation en krise.

Han benægter ikke, at pilen peger den gale vej, omend han har svært ved at forklare, hvorfor det er gået fra godt til skidt. 

- Det er svært at sætte en finger på, hvad det helt præcist er. Hver kamp har sit eget liv, og jeg synes ikke, at jeg overordnet mærker nogen forskel. Jo, vi har lavet nogle individuelle fejl, været direkte uheldige i andre situationer, men jeg render ikke rundt med en følelse af, at der er noget, der er gået galt, siger Juelsgård til Århus Stiftstidende.

- Vi står i lange perioder af kampene godt på banen, og kommunikationen er der også imellem os spillere, men vi er blevet straffet hårdt. Jeg har en god følelse, og tror på, at vi nok skal få det her vendt. Jeg ryster ikke i bukserne. Det er der ikke grund til,

I aften har Jesper Juelsgård og co. alle tiders mulighed for at rette op på den nedadgående spiral, for de får besøg af bundholdet Vejle Boldklub. AGF kan med sen sejr kravle op på niendepladsen, men med et nederlag glide ned som nummer 12.

Der er kickoff klokken 19.