Video : Tipsbladet
Premier League

Chelsea-profil underskriver kontraktforlængelse

Chelsea og Cesar Azpilicueta er blevet enige om at forlænge samarbejdet indtil sommeren 2022.

298 kampe i den blå Chelsea-trøje er det blevet til indtil videre for spanske Cesar Azpilicueta, men der er mange flere optrædener i vente for forsvarsspilleren, som netop har underskrevet en ny kontrakt.

- Jeg er rigtig glad for at forlænge mit ophold her i Chelsea. Siden jeg kom, har jeg følt glæde og ansvarlighed i forhold til at spille for klubben og disse fans. Og hver gang, jeg går på banen, forsøger jeg at gøre mit bedste. Forhåbentlig er der meget mere i vente, og vi kan fastholde Chelsea der, hvor klubben hører til, siger spanieren til Chelseas hjemmeside.

Den nye kontrakt løber frem til sommeren 2022, og hvis aftalen bliver udfyldt, vil han i alt have været i Chelsea i 10 sæsoner. Det er ikke mange spillere, der kan prale af at have været hos London-klubben så lang tid, men der er en god grund til, at det kan lade sig gøre for Cesar Azpilicueta.

- Cesar er en de spillere, der har været længst tid i klubben, og han har vist sig at være en fantastisk tilføjelse over de seneste seks år. Hans professionalisme og stabilitet i den tid har været uden sidestykke, og han har udviklet sig til at være en af klubbens mest indflydelsesrige spillere, siger klubbens direktør, Marina Granovskaia.

Cesar Azpilicueta, som stod til at have kontraktudløb i sommeren 2020, har spillet begge backs og i midterforsvaret hos Chelsea, hvor han i øjeblikket også er vice-anfører.