Video : Tipsbladet
Rygter

Søndagens rygtebørs (opdat.): Arsenal jagter argentinsk kantspiller

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Cristian Pavon fra Boca Juniors til Arsenal
Note:
 Unai Emery var i weekenden ude og udtale, at Arsenal 'mangler det sidste' for at komme op i top fire. Det sidste kan helt konkret være den 22-årige kantspiller Christian Pavon, der slår sine folder i Boca Juniors i hjemlandet. Den argentinske kant koster angiveligt i omegnen af 350 mio. kr. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Jean-Kevin Augustin fra RB Leipzig til Everton 
Note: Everton hentede i sommer den spændende angriber Richarlison i Watford, men nu forlyder det, at Marco Silva vil forstærke angrebet yderligere. Silva skulle have kastet sin kærlighed på Leipzigs Jean-Kevin Augustin. RB Leipzig lånte i sidste sæson Ademola Lookman i Everton, og Silva overvejere angiveligt at smide ham oven i handelen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Reece Oxford fra West Ham til Everton 
Note:
Den unge forsvarsspiller fra West Ham er blevet fortalt af Manuel Pellegrini, at han ikke skal forvente at få meget spilletid. Derfor står Everton klar i kulissen til at overtage den 20-årige forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Andre Gomes fra Barcelona til Juventus 
Note:
Andres Gomes skiftede i sommer Barcelona ud med Everton på en lejeaftale, og her har han gjort det så godt, at Everton efter sigende ønsker at tilknytte portugiseren permanent. Gomes' præstationer er dog ikke gået ubemærket hen andre steder i Europa. Juventus er angiveligt klar til at slå til og hente Gomes til Italien. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Christian Pulisic fra Borussia Dortmund til Chelsea
Note:
Chelsea har længe været meldt interesserede i Christian Pulisic, der ikke længere er sikker i startopstillingen i Dortmund, og den engelske klub håber på snart at blive enige om en pris på den 20-årige amerikaner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

Callum Hudson-Odoi fra Chelsea til RB Leipzig eller Monaco
Note:
Hvis Pulisic kommer til Chelsea, vil det dog gøre vejen til spilletiden længere for 18-årige Callum Hudson-Odoi. Den unge englænder har dog også bejlere i RB Leipzig og Monaco.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mail

Cengiz Under fra Roma til Arsenal
Note:
Arsenal er på udkig efter en kantspiller, og London-klubben har efter sigende henvendt sig til Roma om tyrkiske Cengiz Under. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttomercatoweb

Arjen Robben fra Bayern München til PSV
Note:
34-årige Arjen Robben forlader Bayern München til sommer, og det kan åbne døren for et skifte til hjemlandet Holland. Robben skulle have snakket med PSV-træner Mark van Bommel om et skifte.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Andreas Pereira fra Manchester United til West Ham
Note:
Brasilianske Andreas Pereira for ikke meget spilletid i Manchester United, og en ny lejeaftale kan komme på tale. Især West Ham skulle være interesserede i at låne den 22-årige offensivspiller.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mirror