Midtbanespiller har afvist konkrete kontrakttilbud fra Helsingør
Foto: Jan Christensen/Getty Images
1. division

Midtbanespiller har afvist konkrete kontrakttilbud fra Helsingør

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Christian Køhler ønsker ikke at forlænge aftalen med FC Helsingør.

Det er kun lidt mere end et halvt år siden, at FC Helsingør kæmpede for livet i Superligaen. Det lykkedes som bekendt ikke at klare skærene i den bedste række, og i stedet er FC Helsingør nu i NordicBet Ligaen. Nedrykningen har dog vist sig at være ganske, ganske svær for Helsingør, der ligger sidst før forårets kampe.

Christian Lønstrup stoppede i efteråret som træner for klubben, og de dårlige resultater kan også betyde, at flere spillere forlader FCH i den kommende tid.

Der er stadig flere dygtige spillere, som kan have realistiske ambitioner om at spille på højeste niveau - for eksempel Christian "TK" Køhler, der har kontraktudløb og ikke ønsker at forlænge sin aftale med klubben.

- Vi ville meget gerne forlænge aftalen med Christian Køhler, men han har meddelt via sin agent, at han ikke ønsker en ny aftale, og det har vi taget til efterretning. Vi har givet to kontraktudspil, og de er blevet afvist. Derfor forlader Christian os senest til sommer, siger FC Helsingørs direktør, Janus Kyhl, til Helsingør Dagblad.

Med de ord åbner direktør Janus Kyhl også for, at klubben kan sælge spilleren, hvis den modtager et tilbud, der er godt nok. Klubben er dog ikke gået i gang med at "få ham solgt", som Kyhl bemærker.

Den centrale midtbanespillers agent bekræfter i historien, at man har meddelt klubben, at det ikke er et ønske at forlænge aftalen "her og nu".

Midtbanespilleren, 22 år, skiftede til FC Helsingør i sommeren 2017.