Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: City må slås for sejren

Schalke skal nok få sine chancer for at komme på tavlen mod Manchester City onsdag aften i Champions League.

Klokken 21.00
Schalke - Manchester City
Begge hold scorer
2,05 @youbet.dk

Efter en tirsdag aften med to målløse kampe i Champions League vil det være ganske historisk, hvis ikke, der kommer gang i målscoringen i dag. Schalke går naturligvis på banen mod Manchester City som endda voldsom stor outsider til både sejren i aften og samlet. 

Men tyskerne er ikke noget naivt fodboldhold, og er ikke kommet så langt i turneringen uden at have kvalitet. Schalke scorede i alle sine tre hjemmekampe i gruppespillet, hvor det blev til sejre over Galatasaray og Lokomotiv Moskva, men det sluttede 1-1 mod FC Porto. 

Og netop hjemmebanen  - et proppet Veltins-Arena - har gennem tiden løftet Schalke til ganske store præstationer i europæisk sammenhæng. I ni af de 10 seneste europæiske kampe har Schalke fundet vej til målet og breder vi statistikken ud har hjemmeholdet scoret i 32 af 38 europæiske hjemmekampe. 

Mægtige Manchester City er så skarpe og dygtige i offensiven, at det af og til koster lidt i defensiven. City har lukkede mål ind i to af de tre udekampe i gruppespillet og har kun holdt målet rent på udebane i seks af de seneste 30 europæiske udekampe. 

Schalke skal nok få sine muligheder i kampen, hvor vi nærmest tager det for givet, at Manchester City finder vej til målet, som det i 24 af de seneste 25 europæiske kampe.