Indskiftede George sikrede FCM sejren i Hobro

FC Midtjylland tog fredag aften en hårdt tilkæmpet 1-2 sejr i Hobro. Mayron George blev matchvinder ti minutter før tid.

Det holdt hårdt, men FC Midtjylland fik fredag aften en 1-2 sejr i Hobro, efter Mayron George fik skubbet bolden over stregen ti minutter før tid. Evander og Edgar Babayan havde forinden garnet på flot vis.

Efter ti minutter bed gæsterne fra sig. Awer Mabil var tæt på, da han trykkede af på en returbold efter et hjørnespark. Den kraftfulde halvflugter gik dog en my over Hobro-målet.

Blot to minutter senere var Awer Mabil endnu tættere på. Han nåede først på et indlæg fra højresiden, men australierens afslutning blev på fornem vis viftet op på overliggeren af Hobro-keeper Jesper Rask. Flot redning.

Efter 25 minutter kom FC Midtjylland i front på imponerende vis. Gæsterne fastholdt trykket efter et hjørnespark, og så endte bolden ved Evander, der efter en hurtig førsteberøring knaldede bolden i kassen fra 25 meter.

Fem minutter inden pausen skulle Jesper Rask igen diske op med en fantomredning. Paul Onuachu fik en fri hovedstødsmulighed i det lille felt, men Jesper Rask fik på forunderligvis slået bolden på stolpen og væk fra den nigerianske angriber igen.

FC Midtjylland gik til pause foran med 0-1, men fem minutter inden i anden halvleg, blev der bragt balance i regnskabet. Den nyslåede armenske landsholdsspiler Edgar Babayan, modtog bolden udenfor feltet i venstresiden, og efter et træk forbi Joel Andersson lagde han bolden elegant over i det lange hjørne.

Evander havde et godt forsøg efter scoringen, men det var først ti minutter før tid, at FC Midtjylland fik scoret sejrssmålet. Mayron George, der var kommet på banen kort forinden, var lusket med i feltet, og efter et indlæg fik han skubbet bolden over stregen med maven tæt inde under mål.

Hobro kunne ikke svare igen på føringsmålet, og derfor fik FC Midtjylland en vigtigt og hårdt tilkæmpet sejr. Det bringer FC Midtjylland op på siden af FC København, der skal i ilden på søndag. Hobro ligger nummer 13.