Video : Tipsbladet
Premier League

Drømmemål sikrede Brighton sejren i rivalopgør

Et knastørt hug, et straffesparksmål og en regulær drømmescoring var, hvad Premier League-kampen bød på.

Rivalopgøret mellem Crystal Palace og Brighton var ikke mange sekunder gammel, inden Anthony Knockaert gik hårdt ind i en tackling mod hjemmeholdets Luka Milivojevic, og det blev takseret til et gult kort.

Så var kampen ligesom i gang.

Brighton stod dybt og forsvarede sig mod Crystal Palace-spillerne, som havde svært ved at bryde gennem forsvaret. Ud af ingenting var det pludselig udeholdet, som kunne bringe sig i front, da James Tomkins gik fejl af en lang fremlægning fra Lewis Dunk og med et knastørt hug sparkede Glenn Murray bolden i netmaskerne.

Målet fik bestemt ikke Brighton længere frem på banen, og i stedet fortsatte Crystal Palace med at presse på for en udligning. Det gav pote kort inde i anden halvleg, hvor hjemmeholdet fik tildelt et straffespark, som Luka Milivojevic tog sig af.

Trods en stor dominans var det igen Brighton, som slog til. Med et kvarter tilbage af kampen tog Anthony Knockaert sagen i egen hånd, driblede ind i banen og klaskede bolden helt op i det fjerneste målhjørne. Et utrolig flot mål af kantspilleren. 

Det formåede Crystal Palace ikke at svare tilbage på, og med Brightons sejr er de to rivaler nu side om side i Premier League-tabellen med 33 point på 13. og 14. pladsen.