Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester United køber 14-årig nordmand

Det norske stortalent Isak Hansen-Aarøen har skrevet kontrakt med Manchester United - men han må vente indtil, han bliver 16 med at flytte.

Som tidligere beskrevet har Manchester United fået øjnene op for den 14-årige nordmand Isak Hansen-Aarøen. Nu har den unge norske spiller skrevet kontrakt med den engelske storklub.

Det skriver det norske lokalmedie iTromsø, som kan fortælle, at spilleren sammen med sin familie underskrev kontrakten i weekenden.

Der går dog noget tid, inden Hansen-Aarøen kan spille for Manchester United, da klubben ifølge FIFA's regelsæt ikke kan lave kontrakter med spillere fra et andet land, inden de er 16 år gamle. Derfor er der ogå tale om en 'pre-kontrakt' i dette tilfælde.

De er 15 måneder til, den unge nordmand fylder 16, hvorefter han altså kan flytte fra de vante rammer i Nordnorge til England.

Prisen for Isak Hansen-Aarøen skulle ifølge føromtalte medie være på omkring 750.000 kroner, og der skulle ikke være lagt yderligere bonusser i den aftale, der er lavet.

Tidligere har han været til prøvetræning i klubber som Everton og Liverpool, men han valgte altså i sidste ende Manchester United, hvor klubbens manager Ole Gunnar Solskjær også er norsk.