Video : Tipsbladet
Superliga

Esbjerg satser på sæsonrekord mod FCK: Stor interesse for kampen

Mestrene kommer på besøg, og der er bronze at spille for. Esbjerg fB tror og håber på, at der kommer over 10.000 tilskuere til søndagens kamp mod FC København, der dermed vil sætte sæsonrekord.

Selv om esbjergenserne ikke kan klage over det sportslige udbytte, har de haft svært ved at finde vej til Blue Water Arena i denne sæson. Allerværst gik det, da der kom under 3.000 til kampene mod AaB og FC Nordsjælland i slutningen af efteråret.

På søndag tyder det dog på, at Esbjerg fB kan notere et femcifret tilskuertal for første gang i sæsonen, når FC København kommer på besøg på søndag. Faktisk vil det være første gang siden maj 2015, hvis der kommer over 10.000 til en kamp i Esbjerg.

Det var ellers tæt på, da FCK var på besøg i efteråret og trak 9.841 vestjyder af huse. Den sæsonrekord håber EfB på at overgå, når mestrene lægger vejen forbi.

- Vi oplever stor interesse for kampen, som skal bringe os tættere på det første sæt medaljer i 15 år, og hele klubben appellerer til, at esbjergenserne kommer på Blue Water Arena til sæsonens potentielt sidste hjemmekamp og giver spillerne den opbakning, de fortjener, siger administrerende direktør Brian Knudsen til efb.dk.

Esbjerg har rigtig nok chancen for at vinde bronze, men det kræver, at holdet får flere point end OB i sæsonens to sidste runder. Mens EfB møder FCK og FC Midtjylland, kan OB se frem til to opgør mod FC Nordsjælland og Brøndby IF.

Foruden den vigtige kamp kan tilskuerne være med til at tage afsked med de fem spillere, der forlader klubben efter sæsonen, ligesom Sæsonens Spiller vil blive kåret.