Video : Tipsbladet
Skandinavien

Rosenborg-chef: Der er stor interesse for Bendtner

Nicklas Bendtner er ude af holdet i Rosenborg, men alligevel er der en række klubber, der gerne vil have fingrene i danskeren.

184 minutter.

Det er den tid, Nicklas Bendtner har tilbragt på banen for Rosenborg i denne sæson. I de seneste tre kampe har den tidligere danske landsholdsangriber end ikke været på banen for den norske storklub, og han har udtrykt utilfredshed med sin situation.

På trods af det kan Rosenborg fortælle om interesse i den tidligere Arsenal- og Juventus-spiller. Det fortæller klubbens sportslige leder, Stig Inge Bjørnebye, til VG.

- Lige siden Nicklas kom til Rosenborg, har der været stor interesse for ham i transfervinduerne. Det er der også nu. Det raser med telefoner og henvendelser. Der er mange, som er nysgerrige omkring hans situation, og situationen er lidt speciel. Han er en stor profil, og vi skal håndtere det bedst muligt, siger han.

Rosenborg er inde i vanskelig periode for tiden, hvor de forsvarende mestre blot har skrabet seks point sammen i sæsonens første otte kampe, og klubben indtager en position som nummer 15 i Eliteserien, der indeholder 16 klubber.