Dagens Double: Franske kvinder viser klassen
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Franske kvinder viser klassen

De franske kvinder ser igen skræmmende stærke ud ved en slutrunde. Mod Norge tror vi de tager de en sikker sejr.

Spilstop 21.00
Frankrig - Norge 1 (asian -1,25)
Odds 1,8 hos Bet365

Spilstop 18.00
Tyskland - Spanien 2 (asian +0,75)
Odds 1,75 hos Bet365

Samlet Odds: 3,15 hos Bet365

De franske kvinder lagde stærkt ud med en sikker 4-0 sejr over Sydkorea. Efter 3-0 ved pausen tog de en slapper i anden halvleg. Frankrig er en stor del af det PSG hold der klart er Europas bedste mandskab, og de ligner et hold der kan gå hele vejen. De spiller i et meget højt tempo.

Norge kom også godt fra land med en 3-0 sejr. Der er meget stor forskel på holdene her, hvor mange af de norske spillere ikke spiller i klubber der til dagligt kan matche klubberne Lyon og PSG. Vi spiller den konservative variant -1,25, så får vi halvdelen af indsatsen retur hvis Frankrig vinder med præcist et mål.

Spanien var længe om at få omsat det udmærkede spil og chancer til mål. Katastrofen lurede da de med en halv time igen mod Sydafrika var bagud 1-0. Med tre scoringer lykkedes det dem at tage en fuldt fortjent sejr.

Tyskland kom også fint fra start med en 1-0 sejr over Kina i en kamp de havde kontrol på gennem alle 90 minutter. Skudstatistikken sagde 18-4 til tyskerne. Vi tror kampen bliver tættere end oddset tilsiger, da det ligner to hold på nogenlunde samme niveau. Derudover er begge hold sikkert ganske godt tilfredse med uafgjort, da det er lig med en billet videre, og højst sandsynligt også som etter og toer i gruppen.

Holdene har kun mødt hinanden en gang i nyere tid. Den kamp endte 0-0 i efteråret 2018. Vi prøver Spanien +0.75. Vi får halvdelen af indsatsen retur hvis Spanien taber med et mål, mens vi får odds 1,75 hvis de tager point.