Video : Tipsbladet
Skandinavien

Bendtner får hård kritik af Rosenborg-legende: Han har et problem

Ifølge den tidligere Rosenborg-cheftræner Nils Arne Eggen har Nicklas Bendtner det svært, når han skal indgå i kombinationer, der kræver stor bevægelse.

Nicklas Bendtners tid i norske Rosenborg begynder at være et overstået kapitel. Det begyndte ellers fint, hvor den danske angriber blev topscorer for klubben, men siden er det blevet mere vanskeligt for ham.

I den forbindelse har den legendariske eks-cheftræner for Trondheim-klubben Nils Arne Eggen påpeget, hvad der gør det svært for Nicklas Bendtner. Det gør han i et interview med Adresseavisens podcast Rasmus&Sage.

- Han har et problem, Nicklas. For at sige det vældigt præcist, så klarer han ikke at være med i kombinationer, som kræver stor bevægelse, lyder det fra Eggen, som påpeger, at det er nødvendigt at aflevere og bevæge sig - og ikke aflevere og stå stille.

Endvidere fortæller Rosenborg-legenden, at han ikke vil blande sig i, hvorfor man har valgt at droppe Nicklas Bendtner fra truppen i de seneste kampe, men at der nok ligger en fodboldfaglig begrundelse til baggrund for dét valg.

Senest har man i Rosenborg hyldet Nils Arne Eggen for sin periode i klubben med en statue foran hjemmebanen Lerkendal, hvor han peger ud mod Europa, hvor han selv flere gange i træk fik nordmændene med i Champions League.

Nicklas Bendtner har ikke spillet en ligakamp for Rosenborg siden 28. april mod Molde, og siden er han gået glip af syv kampe, hvoraf seks har dem har været med danskeren på helt uden af kamptruppen. Derudover har cheftræner Eirik Horneland udtalt, at Bendtner allerede har spillet sin sidste kamp for klubben.