Video : Tipsbladet
Superliga

Gertsen er tilbage efter et års skadespause: En fordel med ny træner

Efter et års skadespause er Jeppe Gertsen tilbage på træningsbanen i Silkeborg. Han mener, at det er en fordel med en ny træner på sidelinjen for ham personligt.

Jeppe Gertsen er sandsynligvis røget ud af bevidstheden hos mange fodboldfans efter et års skadespause, men forsvarsspilleren er nu klar til at kæmpe sig til en startplads i Silkeborg.

Han sad ude under hele oprykningssæsonen, hvor han kunne se Michael Hansen føre holdkammeraterne op i Superligaen, men nu er Hansen væk - helt som planlagt. Ind er i stedet kommet Kent Nielsen, og Gertsen ser det som et.

– Jeg ser det som en fordel for mig, at Kent kommer ind som helt ny, hvor vi alle sammen starter med samme udgangspunkt, siger Jeppe Gertsen til Silkeborg Ifs hjemmeside.

Gertsen skal kæmpe med Frederik Alves, Anders Hagelskjær og de mere rutinerede Simon Jakobsen og Dennis Flinta om spilletiden, men han mener, at skadespausen har gjort ham stærkere, endda i mere end en forstand.

– Jeg har været rigtig meget i styrkerummet, og er blevet stærkere. Det manglede jeg også før, så det håber jeg, at jeg kan tage med ind på banen. Mentalt er jeg også blevet stærkere. Hvor man måske tidligere kunne blive slået lidt ud af ingenting, så tror jeg, at der skal meget mere til nu, forklarer Jeppe Gertsen.

Det var en korsbåndsskade fra en træningskamp mod Randers FC, der holdt Gertsen ude i næsten et år.