Video : Tipsbladet
Superliga

Efter lejeaftale med Malmö: Hobro-boss er klar til at lukke transfervinduet

For Jens Hammer Sørensens skyld behøver transfervinduet ikke vare længere. Han har den trup, han skal bruge, så med mindre der kommer nogle store bud på hans spillere, skal der ikke ske mere.

Handlen druknede måske i transfernyheder om Jens Stage, Adama Guira, Kamil Vacek, Lucas Jensen og Nicolai Vallys. Men Hobro IK hentede i går en Malmö FF-spiller til Superligaen og lukkede dermed et stort hul.

Det efterlod Yaw Amankwah sig, da han skiftede hjem til Norge, men det skal Anel Ahmedhodzic altså fylde ud. Den 20-årige midtstopper har fået en etårig lejeaftale i Hobro.

Dermed opfyldte sportschef Jens Hammer Sørensen et af sommerens store transfermål. Nu kan transfervinduet sådan set godt bare lukke, for Hobro skal ikke lave mere.

- Umiddelbart skal vi kun noget, hvis der skal noget ud den anden vej, og der er vi jo heldigvis selv herre over både om, der skal ske noget, og hvad en eventuel pris skal være. Og endnu har der ikke været noget, der har været interessant for os, siger Jens Hammer Sørensen til Nordjyske.

Der har ellers været interesse nok for holdets profiler. Hammer Sørensen har afvist et millionbud på Edgar Babayan fra Randers FC, mens også Emmanuel Sabbis agent har fået en del henvendelser. Indtil videre altså uden at møde Hobros prissætning.

Hobro har foruden Ahmedhodzic fået tilgang af Mads Hvilsom, Oliver Thychosen og Brandon Onkony. Desuden vender Alexander Molberg hjem fra sit lejeophold i England.