Video : Tipsbladet
Serie A

Medie: Juventus er millimeter fra De Ligt

Ifølge Sky Sports Italy er det blot få ting, der mangler, før handlen om Matthjis De Ligt falder på plads mellem Ajax og Juventus.

Den 19-årige hollænder har været et af dette transfervindues helt store samtaleemner. Efter en fremragende sæson i spidsen for Ajax-mandskabet har De Ligt haft frit valg på stort set alle hylder, og derfor har rygterne om hans næste destination været mange. 

Men nu ser det ud til, at stortalentets fremtid er ved at være på plads. I sidste uge bekræftede hans agent Mino Raiola, at man var nået til enighed med de italienske mestre fra Juventus om en kontrakt. Dermed var det nu kun op til Ajax og Juventus om at blive enige om en pris for De Ligt, før handlen kunne falde på plads. 

Nu skriver Sky Sports Italy, at forhandlingerne mellem de to klubber snart er veloverstået. Mediet skriver nemlig, at det blot er små formaliteter som de to mesterhold mangler at blive enige om, og derfor ligner det, at det kun er et spørgsmål om tid, før De Ligt kan kalde sig Juve-spiller. 

Ifølge mediet skyldes det store fremskridt i forhandlingerne, at Juventus er kommet med et forbedret bud på De Ligt, som Ajax har accepteret. Italienerne betaler eftersigende omkring 70 millioner euro plus bonusser for forsvarsspilleren.

Matthijs De Ligt spillede i sidste sæson 55 kampe for Ajax.