Video : Tipsbladet
La Liga

Barca-skuffelse: Det er min skyld og min alene

Frenkie De Jong giver ikke meget for spekulationerne omkring, at en ny position i FC Barcelona ikke behager ham.

Forventningerne er store til FC Barcelona i denne sæson, men den spanske gigant har ikke fået den bedste start på sæsonen med flere pointtab allerede. En af de spillere, der har leveret under standard er unge Frenkie De Jong.

Den 22-årige Barca-spiller er blevet beskyldt for, at den nye position i klubben ikke behager ham. Det giver hovedpersonen selv dog ikke ret meget for.

Læs også:Barcelona-direktør slår fast: Vi gjorde alt for at købe Neymar

- Det er en ganske simpel position at spille, og jeg må gøre det bedre i næste kamp. Jeg er nødt til at tilpasse mig, og jeg har talt med Ernesto Valverde om de problemer, jeg har. Vi har også set nogle videoer igennem. Træneren skal ikke spørge mig, hvor jeg vil spille, for det bestemmer han, siger Frenkie de Jong til El Periodico.

Han erkender, at den seneste tid har været et stykke under niveau:

Læs også:Barca-træner efter remis i Dortmund: Vi led rigtig meget

- Mod Real Betis og mod Osasuna spillede jeg mere bredt, end jeg plejer. Hvis jeg ikke spillede godt der, er det min skyld og min alene. Folk er begyndt at diskutere, hvor jeg burde spille, og det giver ingen mening, mener De Jong.

Frenkie De Jong vogtede primært midtbanen i Ajax-tiden, men i FC Barcelona indgår han i en mere avanceret model på midten med Sergio Busquets.

Læs også:Skuffet Delaney: Sådan en kamp skal vi vinde

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Real Madrid har en "Mbappe-pagt" med PSG

Læs også:Delaney og co. var tæt på stor triumf i Messi-comeback