Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Misbrugte chancer og saksesparksforsøg i Randers

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Randers FC og AC Horsens.

Randers FC – AC Horsens 2-1 (2-1)
Alexander Ludwig, 0-1 (13’)
Saba Lobjanidze, 1-1 (22’)
Ayo Okosun selvmål, 2-1 (25’)

Kampens bedste:
Randers FC
Saba Lobjanidze var endnu engang Randers FC’s bedste mand, da de besejrede AC Horsens. Georgieren er involveret i stortset alt, hvad kronjyderne foretager sig offensivt, og han var også kampafgørende mandag. Først udlignede han efter flot samspil med Mikkel Kallesøe, og derefter stod han for indlægget, der endte med Ayo Okosuns selvmål.

Erik Marxen leverede samtidig en utrolig stærkt præstation i forsvaret, hvor han gang på gang afviste AC Horsens' angreb.  

Læs også:LIVE: AC Horsens jagter udligningen i Randers

AC Horsens
AC Horsens havde flere gode perioder i opgøret, og især i anden halvleg dominerede de opgøret, hvilket ikke mindst skyldtes en stor præstation fra midtbanen.  Både Bjarke Jacobsen og Jonas Thorsen leverede stærke præstationer, og de var Randers’ midtbane overlegen.

Kampens værste:
Det er måske hårdt at give prisen til Jannik Pohl, der startede inde for første gang for AC Horsens, for den tidligere AaB-angriber kom til flere chancer og var en mundfuld for Randers’ forsvar. Men Jannik Pohl formåede trods mange store chancer ikke at få sendt bolden i nettet, og det er trods alt en angribers primære opgave. Slutproduktet manglede ganske enkelt for den hurtige angriber.

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Dagen fik også en dårlig afslutning for Jannik Pohl, der i slutminutterne blev udvist for to gule kort, hvoraf det første var kommet efter brok.  

Kampens detalje:
Alexander Ludwig scorede for AC Horsens efter knap 13 minutter, og det gav ham øjensynligt selvtillid. I hvert fald fejlede selvtilliden ikke noget, da han med knap 20 minutter igen forsøgte sig med et akrobatisk saksesparksforsøg efter en flot brysttæmning. Forsøget var endda også tæt på at lykkes, men afslutningen gik akkurat forbi det fjerneste målhjørne. En frisk afslutning, man ikke ofte ser fra en forsvarsspiller. 

Læs også:Bo Henriksen og AC Horsens foran "11 pokalfinaler": Nu er det alvor

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Det ligner en håbløs opgave for rekord-Kent

Læs også:Bo Henriksen klar med truppen: Vi er blevet rigtigt irriterende