Video : Tipsbladet
Generelle

2. divisionsklub: Lidt dyrere at se FCK end Brøndby

Hillerød Fodbold tager lidt mere i entré til onsdagens pokalkamp mod FC København, end klubben gjorde for et år siden mod Brøndby IF.

2. divisionsklubben Hillerød Fodbold får for andet år i træk en pokaloplevelse af de helt store, når holdet onsdag eftermiddag møder FC København i tredje runde. På samme stadie i sidste sæson mødte Hillerød Brøndby IF. 

De blå-gule vandt pokalkampen 4-1, og lige knap 3.000 tilskuere var på plads i Hillerød for at følge et af dansk fodbolds flagskibe. 

Hillerød Fodbold forventer nogenlunde samme antal i onsdagens opgør mod FC København, og klubben har mere eller mindre rullet det samme setup ud som mod Brøndby IF for et år siden - med nogle småjusteringer hist og her. En justering er der eksempelvis sket med prisen.

Læs også:Nicklas Bendtner starter mod Hillerød - Dame N'Doye gør comeback

I sidste sæson kostede det 100 kroner at overvære kampen mod Brøndby IF, men onsdag skal man betale 120 kroner, hvis man vil se FC Københavns stjerner gæste 2. divisionsklubben.

- Der er også mange udgifter forbundet med en tv-transmitteret hjemmekamp mod FCK. Vi holdt skindet på næsten mod Brøndby med en billetpris på 100 kroner. Vi er mange, der laver et stort frivilligt arbejde, og det er da sjovere, når der også kommer noget ud af det økonomisk for klubben, siger Karina Larsen, der er holdleder, til Hillerød Posten.

Opgøret mod FC København har naturligvis tiltrukket sig massiv interesse i den sjællandske by, og det har blandt andet medført, at byens lokalpolitikere har besluttet at rykke et planlagt byrådsmøde fra klokken 18.30 til klokken 19.30, så politikerne kan nå at få kampen med, inden de skal på rådhuset. 

Læs også:Se Robert Skovs tordenhug på overliggeren: Spillerne troede, der var mål

Mange af de fremmødte tilskuere i Hillerød dukker med garanti op med et håb om at se Nicklas Bendtner, og de bliver med sikkerhed ikke skuffede. Ståle Solbakken har således lovet den tidligere danske landsholdsspiller en startplads i pokalkampen. Desuden får Dame N'Doye efter planen comeback i anden halvleg.

Der er kickoff mellem Hillerød Fodbold og FC København onsdag klokken 16.30. 

Læs også:FCK-spiller fortsat inde i varmen hos viceverdensmestrene

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 10. spillerunde

Læs også:Stor jubel i Hillerød: Selv min svigermor kender Nicklas Bendtner