Video : Tipsbladet
Premier League

Teemu Pukki er sur over ny bog: Jeg har ikke spist slik hver eneste dag

Den tidligere Brøndby-angriber, der scorer mål på samlebold for Norwich i Premier League, afviser at have noget at gøre med ny bog, hvor det fremgår, at han i sin tid i finsk klub spiste slik hver eneste dag.

Han er brandvarm i Premier League, den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki, der spiller for oprykkerne Norwich.

Finnen blev kåret til månedens spiller i Premier League i august, og i alt har han scoret seks gange i Premier League-sæsonen, og dermed har han bare fortsat, efter han i sidste sæson blev topscorer i the Championship og i øvrigt også blev kåret til årets spiller i den næstbedste række.

Det gør ham ikke overraskende interessant for medier og omverdenen, og i de kommende dage kommer der også en bog om Teemu Pukki. Forfattet af Juha Kanerva.

Bogen handler om den tidligere Brøndby-angribers liv og fodbold, men Pukki selv er ikke specielt glad for bogen. Det skriver finnen - der ikke selv medvirker i bogen - på det sociale medie Instagram.

Læs også:Pukki-feberen raser: Statsminister giver Pukki-trøje Frankrigs præsident

- Jeg vil gerne gøre det klart for alle, at jeg ikke har noget at gøre med bogen eller andre bøger, der handler om mig. Hvis jeg en dag vil være en del af en biografi, bliver det først, når min karriere er forbi, skriver Teemu Pukki på Instagram.

Opslaget på Instagram har Pukki formentlig lavet, fordi der i forbindelse med bogen er kommet en historie frem om, at trænerstaben i HJK følte, han spiste for meget slik, da han var i klubben som 21-årig. Angiveligt skulle han have spist slik hver eneste dag.

Det afviser Pukki.

- Jeg har ikke fået chancen for at læse bogen, så jeg kan ikke kommentere indholdet. Men en enkelt ting kan jeg dog korrigere: Jeg ved ikke, hvorfra det stammer, men selv om jeg spiste mere slik dengang, end jeg gør i dag, har jeg aldrig spist slik "hver eneste dag", skriver finnen efterfulgt af en emoji med en mand, der klasker hånden i sit ansigt.

Læs også:Kæmpe gave til Liverpool: Norwich chokerer Manchester City

Du kan se Teemu Pukkis tekst på Instagram herunder:

Læs også:Brøndby joker med Norwich: I kan også få dette gratis

Læs også:Hæder til tidligere Brøndby-angriber: Månedens Spiller i Premier League

Læs også:Pukki kigger tilbage: Brøndby er mit andet hjem

Læs også:Efter fantastisk start: Pukki nupper PFA-pris