Video : Tipsbladet
Superliga

Ny skade rammer OB før FCM-kampen: Nu er fem profiler ude

Moses Opondo er ny mand på en efterhånden lang skadesliste i OB, som møder FCM søndag eftermiddag på udebane.

OB har i forvejen ikke den bedste statistik, når det kommer til kampe mod FC Midtjylland på udebane, og nu ser det ud til at blive endnu sværere for dem, når de gæster MCH Arena søndag eftermiddag.

Her er de ganske hårdt ramt af skader, da både Troels Kløve, Ryan Johnson Laursen, Jacob Barrett Laursen og Issam Jebali er ude. Det er dog ikke det eneste. Nu viser det sig også, at Moses Opondo må sidde over.

Læs også:Michelsen forventer svær FCM-kamp: Vi har ikke vundet i Herning i 100 år

Det fortæller OB-cheftræner Jakob Michelsen i et interview med Sport Fyn.

Der er dog enkelte lyspunkter, da Janus Drachmann forventes at spille mod sin tidligere klub, selvom han ikke deltog lørdag i den sidste træning forud for kampen mod midtjyderne. Foruden Drachmann ser det grundet klubbens skadessituation ud til, at Mathis Greve og Jens Jakob Thomasen skal spille fra start.

Læs også:OB sikkert videre i pokalen: Slog lokalt seriehold ud

Jakob Michelsen har forud for kampen udtalt til fynboernes officielle hjemmeside, at han er klar over, at der bliver tale om en hård opgave.

- Det bliver nok ikke meget sværere i dansk fodbold. FC Midtjylland og FCK er i en liga for sig. Når man samtidig er på udebane, så venter der en granvoksen opgave. Når det er sagt, så tager vi selvfølgelig til Herning for at byde dem op til dans og sælge os selv så dyrt som muligt. Vi tror selvfølgelig på, at vi kan lave en stor overraskelse, fortæller Michelsen, som er klar over, at FCM har vundet de seneste ni kampe mod OB i Herning.

Kampen mellem FC Midtjylland og OB spilles søndag klokken 16, og den sendes direkte på Canal 9.

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Læs også:OB må undvære fire i pokalkamp: Reservemålmand får længe ventet debut

Læs også:Michelsen hylder ung keeper trods fejl: Han har fortjent sin succes