• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Michelsen forventer svær FCM-kamp: Vi har ikke vundet i Herning i 100 år

Foto: Getty Images

OB's cheftræner Jakob Michelsen slår fast, at han har planer om at lave en overraskelse mod FC Midtjylland - men han kender historikken, der ligger forud for kampen.

Af Oliver Okstrøm

OB skal søndag en tur til den midtjyske hede, hvor FCM står klar. Det er et opgør, som fynboernes cheftræner Jakob Michelsen ser frem til, men han er klar over, at der bliver tale om et svært opgør.

Det fortæller han på OB's officielle hjemmeside.

- Det bliver nok ikke meget sværere i dansk fodbold. FC Midtjylland og FCK er i en liga for sig. Når man samtidig er på udebane, så venter der en granvoksen opgave. Når det er sagt, så tager vi selvfølgelig til Herning for at byde dem op til dans og sælge os selv så dyrt som muligt. Vi tror selvfølgelig på, at vi kan lave en stor overraskelse, lyder det fra OB-træneren.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - OB

Forud for kampen har FC Midtjylland vundet de ni seneste møder i træk på MCH Arena, og det er en statistik, som OB-cheftræneren er klar over.

- Det prøver man at glemme velvidende, at vi ikke har vundet i Herning i 100 år. Til gengæld kan jeg også konstatere, at for hver gang, vi spiller, kommer vi tættere på at lave en overraskelse. Men det er klart, at lige netop i Herning har OB ikke haft en voldsomt god historik. Det kunne være sjovt at lave om på det på søndag, fortæller Michelsen.

Læs også:Evander undskylder: Jeg gik langt over stregen

Hvis det skal ske, så påpeger Michelsen, at det er vigtigt, at de forsvarer sig godt, ligesom skarpheden skal være på sit højeste mod midtjyderne, som kun har lukket to mål ind i Superligaen i denne sæson.

Kampen mellem FC Midtjylland og OB spilles søndag klokken 16, og den sendes direkte på Canal 9.

Læs også:Michelsen hylder ung keeper trods fejl: Han har fortjent sin succes

Læs også:OB-stopper: AGF var kyniske

Læs også:AGF-spids efter ny sejr: OB var bedst i dag

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020