Video : Tipsbladet
La Liga

Efter bytur torsdag aften: Barcelona vil af med brasilianer

Den brasilianske midtbanespiller Arthur Melo kan være på vej til PSG i Barcelonas bestræbelser på at få Neymar til klubben.

Det er ikke mange dage siden, at Barcelonas brasilianske midtbanespiller Arthur blev set og fotograferet i den catalanske hovedstad i selskab med PSG-stjernen Neymar. Det er noget, som Barcelona-ledelsen ikke har været særlig begejstret for.

Nu melder Marca, at det kan ende med, at Arthur bliver sendt videre.

Læs også:FC Barcelona stepper op og vinder i skadeshelvede

Det kommer efter et par dage, hvor midtbanespilleren har undskyldt sin beslutning om at tage i byen, og han ligeledes fik understreget, at sådan noget sker ikke igen for ham. Alligevel menes det, at han kan være på vej væk nu.

Her skulle det være i forbindelse med, at Barcelona angiveligt meget gerne vil have føromtalte Neymar tilbage til klubben, og her skulle Arthurs navn være i spil den anden vej for at lokke Paris-klubben til at sælge Neymar.

Læs også:Neymar vil give sit liv for PSG: Lidt som at være i forhold

23-årige Arthur kom til Barcelona fra Gremio i 2018, og han i løbet af sin karriere spillet 16 landskampe for Brasilien.

Foruden Arthur og Neymar var Leo Baptistao også med i gruppen, som torsdag aften valgte at tage i byen. Neymar var tilbage i sin tidligere hjemby, da han er i en bitter sag mod Barcelona om 200 millioner kroner.

Læs også:Gerard Pique: Vi er nødt til at stå sammen

Læs også:Valverde efter første udesejr: Nødvendigt hvis du vil vinde ligaen

Læs også:Lionel Messi og 16-årigt stortalent misser Getafe-kamp