Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-keeper glæder sig til Brøndby: Det bliver en fed kamp

Karl-Johan Johnsson har store forventninger til sit først derby mellem FC København og Brøndby IF.

FC København spillede torsdag aften 1-1 med Malmö FF i Europa League i en kamp, hvor der var fuld smæk på tribunerne i det skandinaviske derby.

Søndag venter københavnerne endnu et derby, når man ude møder Brøndby, og det glæder keeper Karl-Johan Johnsson sig utrolig meget til.

- Jeg tror, at det bliver lidt ligesom i går aftes i Malmö med mange mennesker på lægterne og en flot kulisse. Det bliver en fed kamp at spille, for det bliver ikke større i dansk fodbold. Jeg har jo spillet mod Brøndby mange gange for Randers, men det bliver noget helt andet at møde dem i FCK-trøjen,” siger han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

Læs også:FIFA 20: Her er Superligaens bedste spillere

- Selvom der er kort tid til søndag, så kan man sagtens fornemme, at det er en stor kamp, der venter. Det er en anderledes opladning end normalt rent mentalt. Fysisk handler det primært om at restituere og få alle mand fit for fight til at spille igen allerede søndag eftermiddag, efter vi kom sent hjem i nat. Men vi skal ud og have en sejr både for vores egen skyld og ikke mindst for fansenes.

Kampen mod Malmö var Johnssons ottende for FCK efter skiftet fra franske Guingamp, og han føler selv, at han er ved at komme i omdrejninger igen.

- Jeg føler, at det går bedre og bedre for hver kamp, jeg spiller. Jeg er inde i en god rytme, efter at jeg skulle bruge den første tid på at finde kampformen, fordi jeg først kom til klubben lige før, sæsonen startede.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Stopper Brøndby blødningen og FC København?

- Men jeg kan stadig finpudse flere ting, og det skal nok komme. Og så ser jeg frem til igen at tage kampen om spilletiden op med Sten (Grytebust, red.), så snart han er klar igen efter sin operation.

Opgøret mod Brøndby løber af stablen søndag klokken 14.00.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - FC København

Læs også:Maxsø foran første derby: Den største kamp i Superligaen

Læs også:Brøndby-træner er lun på nyt formationskifte: 3-5-2 er interessant