Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg-spiller efter 12 kampe uden sejr: Lysere tider venter forude

Jeppe Okkels tror på, at Silkeborg IF går bedre tider i møde, selv om holdet tabte 2-1 til FC Midtjylland og nu er oppe på 12 kampe i træk uden sejr.

Overlevelse i Superligaen ser sværere og sværere ud for Silkeborg IF. For hver runde der går, uden holdet vinder, forsvinder en mulighed for at hale ind på konkurrenterne. Søndag var endnu et eksempel i rækken.

FC Midtjylland vandt 2-1 på Jysk Park, og dermed har SIF nu rundet 12 Superliga-kampe uden sejr. En af holdets spillere, Jeppe Okkels, tror dog på, at det bliver bedre lige om lidt.

Læs også:Silkeborg-målscorer: Små fejl gør, at vi igen står uden point

Det er særligt de seneste kampes præstationer, der overbeviser midtbanemanden om, at vendepunktet ligger og lurer om hjørnet.

- Hvis vi tager anden halvleg mod FCK og sejren i pokalen, som blev efterfulgt af det her, så ser det bedre ud for os. Jeg tænker, der venter lysere tider forude, siger Okkels til Midtjyllands Avis.

Læs også:Silkeborg-back: Skuffet over, at vi ikke får noget med mod FCM

Silkeborg "vandt" anden halvleg mod FC København i forrige Superliga-runde med 2-0, men var allerede bagud 4-0 fra første halvleg. Pokalkampen mod HIK fra 2. division endte med en 1-0-sejr.

Der går dog nogen tid, før det viser sig, om Okkels' forudsigelse går i opfyldelse - i hvert fald i Superliga-regi. Fra i dag er der landskampspause, så næste ligakamp er først om 13 dage, når Silkeborg gæster Ceres Park i Århus. Til gengæld spiller holdet allerede på fredag pokalkamp mod FC Fredericia.

Vinder de den, er Silkeborg klar til kvartfinalerne i foråret.

Se højdepunkter fra nederlaget mod FC Midtjylland i videoen i toppen af denne artikel.

Læs også:Silkeborg-anfører om bænkplads: Jeg har været helt nede

Læs også:FCM-fans skabte ballade i Silkeborg: Politiet trak knipler og satte hunde ind

Læs også:Kent Nielsen: Vores bedste præstation i sæsonen