Silkeborg-målscorer: Små fejl gør, at vi igen står uden point

Ronnie Schwartz var tilfreds med indsatsen i Silkeborgs smalle nederlag til FC Midtjylland og kalder kampen for jævnbyrdig.

Silkeborg led sæsonens niende nederlag ud af 12 mulige, da midtjyderne søndag aften tabte 1-2 til FC Midtjylland i Silkeborg.

Silkeborgenserne var dog ikke uden chancer i opgøret, som manden bag holdets enlige mål i kampen efterfølgende hæftede sig ved.

Jeg synes egentlig, at vi havde en god følelse. På mange parametre synes jeg, at vi er OK med. Vi leverer en rigtig god første halvleg og de kommer ikke frem til det helt store. Vi forsvarer os har også nogle forholdsvis gode muligheder selv. Så en meget jævnbyrdig kamp generelt i begge halvlege, sagde Ronnie Schwartz efter kampen til Silkeborg IF’s hjemmeside.

Han tilføjede:

- Men igen er det nogle små fejl, der gør, at de er lidt skarpere, end vi er til at udnytte dem. Det er det, der gør, at vi desværre igen står uden point.

Ronnie Schwartz har nu scoret otte mål i 12 kampe og er vicetopscorer i Superligaen. Han har altså scoret over halvdelen af Silkeborgs 15 mål i sæsonen.