Video : Tipsbladet
Serie A

Icardis agentkone stikker til Inter: I savner ham i Serie A og Champions League

Wanda Nara er ikke kendt for at holde sig tilbage, og hun skuffer heller ikke efter Inters nederlag til Juventus i weekenden.

Søndag aften var der knald på, da Italiens største opgør - kampen mellem Inter og Juventus - blev spillet. Her blev det til en udesejr til Juventus på 2-1, og det var tydeligt for Mauro Icardis kone og agent, Wanda Nara, at de godt kunne bruge angriberen, der er udlejet til PSG i denne sæson.

Det fortæller hun i Mediaset-showet Tiki Taka.

Læs også:Mauro Icardi blev matchvinder i ny PSG-sejr

- Vi så selvfølgelig Inter-Juventus, og i første halvleg kunne det godt se ud til, at de kunne have brug for noget hjælp, mener Wanda, som slet ikke var færdig med at stikke til klubben, som i sidste sæson pillede anførerbindet af Icardi og sendte ham på tribunen.

Hun fik nemlig også sendt en provokerende bemærkning afsted til Fabrizio Biasin, som sidder som Inter-fan i programmets panel.

Læs også:PSG i sandt skadeshelvede før svær udekamp

- Han savnede ikke kampen, men du savnede ham. Du har både savnet ham i ligaen og i Champions League. Mauro (Icardi red.) scorede otte mål i 11 kampe mod Juventus i sin tid i Italien, lyder det fra argentinerens agent og hustru.

Inter fik da også kun scoret på et straffespark i kampen, hvor de havde svært ved at åbne Juventus-defensiven op.

Icardi har scoret i de to seneste PSG-kampe i træk.

Læs også:Inter-argentiner om Mauro Icardi: Han ville blive

Læs også:Officielt: PSG snupper Icardi i potentiel kæmpehandel

Læs også:Higuain afgjorde topbraget mellem Inter og Juve: Vi viste stor karakter