Video : Tipsbladet
Superliga

Tom van Weert om hovedskade: Det er et komplekst problem

Aab-angriberen ved ikke, hvornår han igen er klar til at spille fodbold efter, at han for anden gang i sæsonen har fået en hovedskade.

Det var ikke et rart syn for AAB’s lægestab, da Tom van Weert faldt til jorden i kampen mod AGF og slog hovedet ned i græsset. Efterfølgende var angriberen ikke i stand til at spille videre og måtte forlade banen skadet, og her tre uger efter er han endnu ikke vendt tilbage på træningsbanen.

Blot en måned inden skaden mod AGF, fik Tom van Weert en anden hovedskade, da aalborgenserne mødte FC Midtjylland. Her stødte han hovedet sammen med FC Midtjylland-spilleren Rasmus Nicolaisen, hvilket pådrog den hollandske angriber en hjernerystelse.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

I øjeblikket må Tom van Weert væbne sig med tålmodighed og nøjes med at se sine holdkammerater træne fra sidelinjen, og han ved endnu ikke, hvornår han kan gøre dem selskab.

- Det er svært at svare på, fordi det er et komplekst problem. Det er ikke ligesom ved enmuskelskade, hvor man ret præcist kan konkludere, hvor lang tid man er ude. Der erlidt flere ting, som vi skal være påpasselige med, da det ikke er så nemt at måle på hovedskader, siger han til Nordjyske.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 12. runde

I denne uge holder Superligaen fri grundet en landsholdspause, hvor Danmark skal møde Scweiz, dermed får Tom van Weert en ekstra uge til at komme sig over sin hovedskade.

Læs også:Lucas Andersen jubler efter tiltrængt sejr: Vi viste karakter

Læs også:AaB-træner efter sikker sejr: What's not to like?

Læs også:AaB sikrer sig forløsende sejr mod tamme Hobro