Video : Tipsbladet
Superliga

Som fader, så søn: Rafael van der Vaarts 13-årige søn scorede i testimonial

Det blev til tre Van der Vaart-kasser i Rafaels testimonial i Hamborg. To af ham selv og én af sønnen Damian.

Den tidligere EfB- og FC Midtjylland-spiller Rafael van der Vaart fik søndag sin testimonialkamp i en anden af hollænderens forhenværende klubber, nemlig tyske HSV. Her var det med en samling af legendariske spillere, som fik mulighed for at hylde midtbanespilleren sammen med 33.500 tilskuere.

Endvidere blev det til en særdeles målrig kamp, som disse ofte kan blive denne gang blev det til 7-6 i opgøret til Rafael van der Vaarts Allstars over HSV-Allstarholdet. Her blev det til to kasser fra dagens hovedperson.

Læs også:Van der Vaart om karrieren: Største HSV-øjeblik var mod FCK

Foruden spillere som Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Robin van Persie og Edwin van de Sar var der også plads til den tidligere Brøndby-spiller Khalid Boulahrouz, som var meget glad for at kunne give sådan en oplevelse til Rafael van der Vaart.

- Rafa har fortjent denne dag, lyder det fra Boulahrouz til det tyske medie MOPO. Han har desuden spillet med ham for både HSV og det hollandske landshold, og dermed kender han ham virkelig godt.

Læs også:Van der Vaart løj sig syg i HSV: Testimonial-kamp er også en undskyldning

En anden, som om nogen kender Rafael van der Vaart endnu bedre, er van der Vaarts søn, Damian. Den 13-årige dreng var også med i kampen, og efter tre forsøg i kampen lykkedes det for ham at få scoret på den brasilianske målmand Heurelho Gomes.

Undervejs i karrieren var Rafael van der Vaart også forbi Real Madrid, og derfra var Michel Salgado med i kampen.

Rafael van der Vaart stoppede sin professionelle karriere for omkring et år siden, men han har på det seneste holdt formen ved lige i Serie 4 for EfB.

Læs også:Sidst blev FCM's omklædningsrum plyndret: Dagen står meget klar for mig

Læs også:Van der Vaart efter Serie 4-kamp: Jeg vil gerne spille mere

Læs også:Tidligere BIF-spiller med i stjernebesat testimonial for Rafael van der Vaart