Video : Tipsbladet
Superliga

Lucas Andersen efter snæver sejr: Den betyder mere

Lucas Andersen var utrolig stolt af sit AaB-mandskab, som var i stand til at forsvare 1-0 føringen helt til slutfløjtet.

AaB vandt efter en hårdt kæmpet kamp 1-0, og det var fighten, som bragte sejren i hus.

Lucas Andersen var igen den helt store oplevelse for AaB i hjemmesejren, men det var ikke lutter fantastisk fodboldspil hele kampen igennem.

Faktisk så tog Lucas Andersen stor del i det defensive arbejde, da AaB i lange perioder, især i anden halveg, blev presset i bund af OB-mandskabet.

Men på trods af et tungt pres i slutningen af kampen, så trak AaB sig sejrsrigt ud af opgøret, og det var Lucas Andersen utrolig glad for efter kampen:

- Når vi ikke kan lukke den (kampen red.), så har vi tidligere haft svært ved at stå fast og forsvare som hold, men det synes jeg, vi gør i dag, og det vidner bare om, hvor langt vi er nået, med det her hold.

- At vi vinder en 1-0 sejr mod et OB-hold, som er inde i et godt flow, det siger noget om, hvad der er i os, siger Lucas Andersen til TV3 Sport efter kampen og understreger, at denne snævre sejr betyder mere, end hvis AaB havde vundet med flere mål:

- Ja det tænker jeg på en måde (om sejren har større betydning red.), for det er det, som har været vores store problem. For når vi ikke er kunnet komme foran 2-0 eller 3-0, og så modstanderen kommer ind i kampen, jamen så har vi haft svært ved at stå i mod og komme med et lille modsvar, men det gør vi i dag, siger Lucas Andersen.

Med sejren spiller AaB sig op på en øjeblikkelig sjette plads.

Læs også:Optakt: FC København - Esbjerg fB

Læs også:Carlsen: Hovedet under armen

Læs også:Bo Henriksen: Vi har et våben, modstanderne simpelthen ikke kan løse

Læs også:Norges konge besøger Ole Gunnar Solskjær til Liverpool-brag