Barcas fronttrio kom alle på tavlen i sikker sejr over Eibar

For første gang scorede Lionel Messi, Luis Suarez og Antoine Griezmann alle i samme kamp. Det skete i 3-0-sejren ude over Eibar lørdag eftermiddag.

Barca drog lørdag til Eibar for at fortætte den gode stime, som de var inde i inden landsholdspausen indtraf.

Og det startede godt for udeholdet, der kom foran allerede efter 13 minutters spil, da Antoine Griezmann gjorde det til 1-0 efter et flot dybdeløb og en sikker afslutning.

Sådan fortsatte stillingen til pausen, selvom Lionel Messi var tæt på at udbygge føringen et par gange.

Skarpheden fandt Messi dog i pausen. For efter 58 minutters spil var han på pletten med 2-0-målet. Griezmann stod for assisten, og det tegner godt for det fremtidige samarbejde i Barca-angrebet.

Otte minutter senere skulle det blive endnu bedre for FC Barcelona. Denne gang var Lionel Messi i oplæggerens rolle, da han uselvisk satte Luis Suarez op, således han havde et frit mål at sende bolden ind i. 3-0.

Resten af kampen forløb med Barca-dominans.

Med sejren kravler FC Barcelona forbi Real Madrid og op på førstepladsen i La Liga. Dog har ærkerivalerne en kamp i hånden.