Skandinavien

Dansker sparker Stabæk tættere på en ny sæson i Eliteserien

Stabæk spillede lørdag en vigtig kamp i jagten på en ny sæson i norges bedste række. Danske Sammy Skytte bragte holdet foran mod Vålerenga, som blev besejret 2-0.

Den tidligere Silkeborg og AC Horsens-spiller Sammy Skytte tog lørdag sammen med sit hold Stabæk en vigtig udesejr mod Vålerenga.

Sejren blev grundlagt på et mål af danske Sammy Skytte, der i det 6. minut scorede sit første mål i Eliteserien.

Føringen blev udbygget af holdkammeraten Luc Kassi 10 minutter senere.

I anden halvleg valgte Vålerenga at indskifte Mohammed Fellah, der har masser af Superliga-erfaring på rygraden fra både Esbjerg, FC Nordsjælland og OB.

Han kunne se sin holdkammerat Aron Donnum trække sit andet gule kort i det 74. minut, hvorefter den norske midtbanespiller måtte gå tidligt i bad.

Der faldt ikke yderligere scoringer i kampen. Med sejren kommer Stabæk op på 29 point, ligesom aftenens modstandere Vålerenga også har.

Begge hold er dermed seks point fra pladsen, der giver en plads i nedrykningsgruppen og syv point fra en direkte nedrykningsplads. De andre hold i den nedre halvdel af ligaen har dog spillet en kamp mindre.