Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Dirigenten Damsgaard viste vejen

Tipsbladet.dk zoomer ind på Superliga-opgøret mellem SønderjyskE og FC Nordsjælland.

SønderjyskE - FC Nordsjælland 1-4 (1-1)

0-1 Mikkel Damsgaard 9’
1-1 Jeppe Simonsen 21’
1-2 Kian Hansen 46’
1-3 Mikkel Damsgaard 49’
1-4 Mohammed Kudus 78’

Kampens bedste:

SønderjyskE:

Man skal gribe chancen, når den foreligger, og det gjorde Jeppe Simonsen i den grad. Flot, flot mål af offensivsspilleren, der i seniorkarrieren er blevet omskolet til back. Havde desuden flere fine aktioner i kampen, og det var sjældent ham, der blev overløbet ved FC Nordsjællands mål.

FC Nordsjælland:

Sikke en kamp af Mikkel Damsgaard! Den unge kreatør var her, der og alle vegne i FC Nordsjællands spil fremad banen og stod for sidste fod på to af målene, hvor især det første var en perle af rang. Han er stadig kun 19 år.

Kampens værste:

Sebastian Mielitz kom ikke i nærheden af meget og så ikke for god ud ved åbningsmålet. Godt nok var det fortrinligt sat ind af Mikkel Damsgaard, men den tyske målmand står stille i midten af målet og er tilsyneladende endda ved at hoppe til den forkerte side. Igen efter 39 minutter volder Damsgaard ham problemer, da et ellers ufarligt skud ikke bliver holdt af Mielitz, der dog kan ånde lettet op, da forsvaret kommer ham til hjælp.

Kampens detalje:

Det var slet ikke meningen, at Jeppe Simonsen skulle have spillet, men da Alexander Bah blev skadet under opvarmningen blev Simonsen sendt ind på højrebacken og han kandiderede fornemt til en fremtidig startplads med en af kampens detaljer ved SønderjyskE’s 1-1-mål, hvor Jeppe Simonsen blev sendt i dybden og scorede med et frækt tip over Nicolai Larsens mål.