Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tyskerne er vilde med Rønnow: Hyldes for toppræstation

Frederik Rønnow får blandt andet topkarakter og bliver udråbt som rundens bedste målmand efter Frankfurts kamp mod Leverkusen.

Den danske Frankfurt-målmand Frederik Rønnow har nok at se til i øjeblikket. Forud for klubbens kamp i Bundesligaen blev den danske keeper far, og i kampen mod Bayer Leverkusen leverede han en toppræstation.

Det er ikke kun noget, som man har bemærket i Danmark, da både Bild og Kicker har hyldet danskeren for indsatsen. Hos sidstnævnte er han blevet kåret til dagens spiller og udtager ham til rundens hold, mens Bild gav ham den højest mulige karakter.

Kampen mod Leverkusen, der blev spillet fredag, endte med en sejr på 3-0 til Frankfurt, og efter kampen var Rønnow da heller ikke til at skyde igennem - hvilket han heller ikke var undervejs med ti redninger.

Læs også:Storrost Rønnow jubler efter pragtpræstation: Endelig kunne jeg vise mig frem

- Den første redning giver dig selvtillid. Det er meget vigtigt for mig, lyder det fra Rønnow i et interview med Wetterauer Zeitung, hvor han ligeledes tilføjer, at det har været den bedste kamp i karrieren.

I Frankfurt er Rønnow normalt andetvalget efter Kevin Trapp, men han er blevet ramt af en skade, som nu har givet Rønnow muligheden for at skinne for holdet - og det er en chance, han har grebet.

- Enten kan man have ondt af sig selv eller arbejde hårdt. Jeg har lært meget af dette år, forklarer Rønnow, som ankom til Bundesliga-klubben i sommeren 2018.

Læs også:Ung FCM-keeper sammenligner sig selv med Rønnow

Med sejren er Frankfurt nu på en delt sjetteplads. Deres næste kamp er mod rækkens førerhold, Mönchengladbach.

Læs også:Brøndby-direktør om nye millioner: Fan-tribunen er en vigtig prioritet

Læs også:Brøndby mister chef-analytiker til Bundesliga-klub: Har lært meget

Læs også:Frederik Rønnow er topmotiveret: Min situation er vendt 180 grader