Video : Tipsbladet
1. division

Vejles 17-årige talisman: Tidligere følte jeg mig bare som en fyld-spiller

I fodbold har alder ingen betydning, der handler det om at være god nok. Og det vurderes 17-årige Thomas Gundelund til at være, der i øjeblikket soler sig i spilletid for Vejle BK.

Han er ikke gammel nok til at køre bil, men hans unge alder har ikke forhindret ham i at køre sig i stilling til en plads på Vejles midtbane.

Den bare 17-årige Thomas Gundelund startede for første gang inde for Vejle i klubbens kamp i 1.-division mod Kolding for et par måneder siden. Kampen endte 1-1 og Vejles cheftræner Constantin Gâlcă må have kunnet lide, hvad han så, i hvert fald har han fortsat med at Thomas Gundelund, og lige siden har Vejle ikke tabt en kamp.

Læs også:Vejle tabte norsk test: Vi spiller ikke godt i alle 90

Nu er midtbanetalentet oppe på otte kampe i 1. division og to i pokalen. Et udbytte han er glad for, og som han ikke havde turde håbe på forud for sæsonen.

- Efter oprykningen til Superligaen kom der masser af nye spillere, og pludselig var der en meget stor trup. Det var ret frustrerende, og jeg følte mig bare som en fyld-spiller, siger Thomas Gundelund til Vejle Amts Folkeblad.

Læs også:FC Fredericia er klar til Superliga: Vi har drømt om det siden 2010

Men nu tilbringer Vejle en tilværelse i 1. division, og efter de mange kampe på det seneste, betragter Thomas Gundelund det som en skuffelse, hvis han ikke bliver udtaget til kampene for fremtiden.

Hans næste mulighed for spilletid er fredag, når Vejle tager nordpå for at møde Skive, der er byen, hvor Thomas Gundelund er vokset op.

Læs også:Vejle-kant: Har været lidt efter de andre

Læs også:VB-chef regner ikke med flere udlejninger til Østen

Læs også:Viborg sejrede efter dramatisk afslutning