Video : Tipsbladet
Superliga

Ny Brøndby-forsvarer: Den danske mentalitet er lidt mere venlig

Efter ophold i både Schweiz og Tyrkiet er Andreas Maxsø glad for at være tilbage i Danmark og Brøndby, hvor han er faldet meget nemt til

Andreas Maxsø skrev i sidste måned under med Superligaklubben Brøndby, og den 25-årige centrale forsvarsspiller er gledet direkte ind på holdet og i startopstillingen.

Nu fortæller han til mediet 3point.dk, at det har været nemt også at glide ind i truppen. Han afslører desuden også, hvordan han sætter pris på den danske mentalitet sammenlignet med blandt andet oplevelsen i Tyrkiet, hvor han tidligere har tørnet ud for Osmanlıspor efter skiftet fra FC Nordsjælland i 2017.

Læs også:Randers uden stor profil mod Brøndby

- Jeg er faldet rigtig godt til, og det er jo altid lettere at komme ind i et dansk omklædningsrum og lettere at falde til, når man kan sproget. Man må også bare sige, at den danske mentalitet kontra den udenlandske er lidt mere venlig. Nede i Schweiz, hvor jeg jo også har været (hos FC Zürich, red.), kunne godt minde lidt om det danske, men i Tyrkiet er du ret overladt til dig selv – der er ikke nogle, der hjælper en, hvis det ikke går så godt, udtaler Maxsø og fortsætter:

- Der handler det bare om at præstere. Men det har været rigtig let at falde til her i Brøndby, og alle har taget godt i mod mig, og så har det selvfølgelig også hjulpet, at jeg har spillet fra start, så man kan vise, hvilken spiller man er.

Læs også:Brøndby-træner gør midtvejsstatus: For mange indkasserede mål

Forsvarsspilleren berertter, at netop udsigten til spilletid var en af årsagerne til, at han valgte at tage til Brøndby. Et hold, som svingede meget i præstationerne i hans første tid i klubben, men som er gået over til en ny 3-5-2-formation, som har givet sejre i de seneste to kampe.

Andreas Maxsø fortæller, at han ligeledes føler sig godt tilpas i den nye formation, som han kalder ´rigtigt set´at Brøndby-træner Niels Frederiksen. Og mon ikke der er genvalg til både formationen og Andreas Maxsø, når Brøndby i morgen møder Randers på hjemmebane.

Læs også:Nørgaard om Serie A-skifte: Kom som et chok, at jeg ikke skulle starte inde

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Bundgys i Lyngby

Læs også:Maxsø efter to sejre i træk: Der er selvtillid i truppen