Kevin Mensah: Der er bund i det her Brøndby-hold

Kevin Mensah er godt tilfreds med, hvordan Brøndby kom tilbage og vandt kampen efter at have været bagud med 0-2 mod Randers.

Det blev en begivenhedsrig affære, da Brøndby og Randers søndag eftermiddag bragede sammen på førstnævntes hjemmeside.

Efter 16 minutter stod der 0-2 til gæsterne. 16 minutter senere stod der 2-2, og Randers havde fået keeper Patrick Carlgren udvist.

Brøndby vandt til sidst opgøret med 5-2, og Kevin Mensah var glad for, hvordan værterne fik vendt kampen på hovedet.

- Vi viser, at der er noget bund i det her med den sejr. Det var et chok for os, da vi kom bagud 0-2. Det kan jeg ikke løbe fra. Vi får et ordenligt hak i tuden, men vi kommer tilbage. Det var vildt fedt, siger han til 3point.dk.

Brøndby er på tredjepladsen i 3F Superligaen med 25 point efter 14 kampe.

I næste spillerunde skal Niels Frederiksens mandskab en tur til Silkeborg.