Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Inter får point igen mod Dortmund

Inter havde godt styr på Dortmund på hjemmebane. Vi tror de gør det igen på udebane.

Spilstop 21.00
Dortmund - Inter X2
Odds 1,85 hos Bet365

Læs også:Spilforslag til Champions League: Revanche i London?

Spilstop 21.00
Napoli - Salzburg 1
Odds 1,83 hos Bet365

Samlet Odds: 3,11 hos Bet365

Inter havde godt styr på Dortmund i det første opgør, hvilket selvfølgelig må give dem troen på en gentagelse i aften. De viste i udekampen mod Barcelona at de kan præstere på fremmed græs også. Der havde de vel ret beset fortjent mindst et point, hvor de spillede fantastisk i omstillingerne. De kan blive gift for Dortmund i denne kamp. 

Læs også:Dagens Spilforslag: Valencia skal til at vinde i Champions League

Det ligner et tæt opgør, hvor det kan blive marginaler der afgør. Spørgsmålet er om Dortmund kan finde balancen når de angriber. Vi tager to tegn i kampen i form af X2 til odds 1,83.

Det skal være sagt med det samme at Napoli vel er i den største krise i 4-5 år. Ganske vist er den ikke stor, men de spiller ikke godt for tiden, hvor de offensivt slider gevaldigt. De har et super stærkt hold, og mon ikke de klikker igen inden længe. 

Hjemme på San Paulo er de trods alt en kæmpe mundfuld, og Salzburg kommer til at få problemer med deres normale gameplan. De kan kun spille fremad, og de bliver straffet mod værterne på den konto. Salzburg er ikke vandt til den slags kampe, da det er første gang de er med i CL. I den hjemlige liga, er modstanden elendig. Napoli bør vinde her til et pænt odds.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?