Wass og Valencia i fornemt comeback - Salzburg og Nissen fik point i Napoli

Valencia vandt tirsdag med 4-1 over Lille i Champions League. Opgøret mellem Napoli og Red Bull Salzburg sluttede 1-1.

Daniel Wass var med fra start, da Valencia tirsdag fik besøg af Lille i Champions League.

Den spanske klub har haft det svært efter fyringen af Marcelino, men Wass og co. fik en smule oprejsning mod de franske vicemestre.

Victor Osimhen havde ellers bragt gæsterne fra Lille i front midt i første halvleg, men Valencia leverede et stærkt comeback efter pausen.

Første scoring blev sat ind efter 66 minutter, hvor Dani Parejo omsatte et straffespark, og efter 82 minutter lavede Adama Soumaoro selvmål for Lille. Få minutter senere blev det desuden 3-1 ved Geoffrey Kondogbia.

I de døende minutter lukkede Ferran Torres forestillingen med sin scoring til 4-1, og Valencia har nu syv point efter fire gruppekampe.

Rasmus Nissen spillede desuden alle 90 minutter for Red Bull Salzburg, som var på besøg hos Napoli.

Den danske højreback kunne efter 11 minutter se fænomenet Erling Braut Haaland bringe østrigerne i front på et straffespark, men Hirving Lozano fik udlignet for hjemmeholdet i slutningen af første halvleg.

På kanten af feltet fik mexicaneren sparket udligningen ind med et fladt spark ved venstre stolpe.

I anden halvleg formåede hverken Napoli eller Salzburg at nette yderligere, og opgøret sluttede derfor uden vinder.

Napoli har nu otte point efter fire gruppekampe, mens Red Bull Salzburg har fire af slagsen.