Liverpool knækkede Mæhle og Genk på Anfield

Joakim Mæhle spillede 90 minutter for Genk, som tirsdag tabte 2-1 til Liverpool i Champions League.

Genk har haft det svært i årets Champions League, og tirsdag aften kom belgierne på endnu en svær opgave, da man gæstede Liverpool.

Joakim Mæhle spillede hele kampen for gæsterne, og han kom sammen med resten af Genk-mandskabet under pres fra kampens start.

Georginio Wijnaldum blev her manden, som skulle sætte hjemmeholdet i gang 14 minutter inde i opgøret.

James Milner slog et indlæg ind mod hollænderen, og efter en mindre tilfældighed havnede den for fødderne af midtbanespilleren, som prikkede bolden i mål.

Mohamed Salah var efter 35 minutter tæt på at udbygge føringen, men egypteren sparkede forbi den ene oppasser fra en spids vinkel.

Gæsterne fra Genk havde svært ved at tilspille sig muligheder, og den første gode mulighed til belgierne fandt sted efter en dødbold.

Bryan Heynen slog et hjørnespark ind i Liverpool-feltet, og ved forreste stolpe steg Mbwana Samata til vejrs og headede udligningen ind uden chance for Alisson i målet. 41 minutter var der på dette tidspunkt spillet.

Genk kom også fornuftigt ud fra pausen, men Alex Oxlade-Chamberlain straffede gæsterne syv minutter inde i anden halvleg.

Mohamed Salah modtog bolden med ryggen til mål på kanten af feltet, hvorfra han fik spillet bolden videre til Oxlade-Chamberlain. Midtbanespilleren vendte på en tallerken og sparkede 2-1-scoringen ind med en flad afslutning.

Genk måtte derfor på jagt efter en udligning igen, og Paul Onuachu blev sat på banen i slutfasen efter forgæves forsøg på at gøre det til 2-2.

Men heller ikke den tidligere FC Midtjylland-angriber kunne gøre forskellen, og Liverpool vandt derfor kampen med 2-1.

Englænderne fører nu gruppe E med ni point efter fire kampe, mens Napoli følger efter med otte point. Italienerne spillede tirsdag 1-1 med Red Bull Salzburg.