Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Hobro IK - FC Nordsjælland

Hobro IK og FC Nordsjælland slider med sejrene i øjeblikket. Søndag tørner de sammen på DS Arena.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 12.00
Spillested: DS Arena, Hobro 
Dommer: Mikkel Redder
På TV: TV3 Sport 
Hashtag: #hobfcn #sldk

Holdnyt:
Hobro IK: 
Der er ingen tvivl om, at man i Hobro IK havde håbet, at den meriterende sejr over FC København den 15. september ville blive startskuddet til noget stort, men sådan er det ikke gået for Peter Sørensens tropper.

Hobro har ikke vundet siden.

I seneste runde indkasserede himmerlændingene et nederlag på udebane til OB, og dermed hænger holdet fast på 12. pladsen med efterhånden dystre udsigter til at kravle meget højere op i tabellen. Det bliver med al sandsynlighed en sæson, hvor det handler om overlevelse, og det var Hobro også indstillede på på forhånd.

Hobro IK har midtbanespilleren Mikkel Mejlstrup Pedersen i karantæne mod FC Nordsjælland, og derudover mangler skadede Mads Hvilsom og Alexander Baun. Jacob Tjørnelund har været tvivlsom, men er heller ikke udtaget. 

FC Nordsjælland:
Flemming Pedersens unge mandskab skal have rebet sejlene efter to nederlag i træk i Superligaen - først til OB og senest til AGF. 15 kampe inde i sæsonen er det endnu ikke lykkedes FCN at vinde to kampe i træk.

Den svingende formkurve har naturligvis medført, at FC Nordsjælland lige nu ikke er en del af top seks, men Farum-klubben er ikke længere væk, end at mesterskabsspillet bestemt stadig er indenfor rækkevidde. 

Man ved dog aldrig, hvad man får med FC Nordsjælland - på godt og ondt.

I søndagens udekamp mod Hobro IK må FC Nordsjælland undvære en karantæneramt Clinton Antwi. Til gengæld har Farum-klubben Mads Døhr Thychosen og Mathias Rasmussen med igen.

Karantæner:
Hobro IK: Mikkel Mejlstrup Pedersen
FC Nordsjælland: Clinton Antwi

Bud på startopstillinger:
Hobro IK (4-4-2): Rask - Bøge, Ahmedhodzic, Minor, Putros - Sabbi, Cappis, Brix-Damborg, Babayan - Kirkevold, Kristoffersen

FC Nordsjælland (4-3-3): Larsen - Thychosen, Hansen, Yttergård, Rasmussen - Rygaard, Kudus, Kofod - Atanga, Damsgaard, Sadiq

Profilen:
Da der var spillet tre runder, havde Isaac Atanga scoret tre gange, men siden er det blot blevet til en enkelt fuldtræffer fra ghaneseren, og de seneste seks Superliga-kampe har ikke budt på mål. Det er en målkrise, Atanga skal forsøge at få bugt med i en fart - allerhelst søndag mod Hobro.

Vidste du, at..:
Det plejer at være tæt, når Hobro IK og FC Nordsjælland tørner sammen. Seks af de seneste syv kampe er endt med en etmålssejr til én af siderne.

Dom:
Det er ved at være et stykke tid siden, at sejrssangen er blevet skrålet i et af de to omklædningsrum, men både Hobro og FC Nordsjælland øjner helt sikkert en sejr søndag middag. Det skal nok blive en tæt kamp mellem Hobros muskelmænd og FC Nordsjællands teknikere, og så er spørgsmålet, hvilket af holdenes præmisser kampen bliver spillet på. Vi gætter på en 2-1-sejr til FC Nordsjælland.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel:

Læs også:Kasper Fisker klar til at sluge lønnedgang i Brøndby

Læs også:AaB-profil tilbage på landsholdet: Var sikker på, jeg ville blive udtaget igen

Læs også:FCM-kaptajn roser N'Doye: Den bedste angriber, jeg har mødt i Superligaen

Læs også:Nicklas Bendtner drømmer om landsholdscomeback

Læs også:Midtjylland-træner morer sig over Solbakken: Ståle må tilbage i skolen