Video : Tipsbladet
Generelle

Brabrand-anfører før lokalbrag: Passer os fint at være underdogs

Michael Pedersen glæder sig lørdagens lokalopgør mod Aarhus Fremad, der fører 2. divisions gruppe 2.

Efterårets sidste runde i 2. division afvikles i denne weekend, og runden byder blandt andet på en vaskeægte lokalopgør fra Århus.

Aarhus Fremad får besøg af Brabrand IF, og for sidstnævntes anfører, 28-årige Michael Pedersen, bliver det en fed oplevelse af spille mod rivalerne i en vigtig kamp i toppen af 2. divisions gruppe 2.

- Det er altid spændende og ekstra specielt, når det er den sidste kamp inden vinterpausen. Og så er det jo bare endnu mere spændende, når det er et lokalopgør - og så endda mod et hold, der ligger nummer et i tabellen, fortæller han til klubbens hjemmeside og uddyber:

Læs også:Esbjerg-træner efter sen pokalsejr: Spillerne trængte virkelig til det

- Fremad har gjort det godt i år og har fået bygget noget rigtig godt op i de seneste par sæsoner. Lige nu ser de ud til at være stærkere end os, men vi må se, hvad der sker på banen.

Aarhus Fremad og Brabrand har mødt hinanden to gange tidligere i sæson - i både 2. division og Sydbank Pokalen - og begge gange er det sluttet med Brabrand-sejr.

Men som Michael Pedersen ganske rigtigt pointerer, er Aarhus Fremad på førstepladsen efter de første 15. spillerunder, og derfor er det også lørdagens hjemmehold, som er favoritter.

Læs også:Tidligere Esbjerg-assistent overtager i Middelfart

Det vurderer Pedersen, som til gengæld føler sig godt tilpas i rollen som underdog.

- Rollen som underdogs ligger jo egentlig meget godt til os - det mærkede vi også, da vi spillede i 1. division - så den rolle passer os helt fint. Det kan lyde lidt kedeligt, men vi kigger altid kun én kamp frem og fokuserer på den, så vi kigger egentlig ikke så meget på tabellen.

- Vi har det med at miste nogle spillere i transfervinduerne, og så skal vi sætte noget nyt sammen igen. Det er vi efterhånden ved at være vant til, men vi får på en eller anden måde altid sat noget godt sammen igen, og det vil vi blive ved med, lyder det.

Aarhus Fremad er seks point foran Brabrand inden lørdagens lokalopgør.

Læs også:- Lægen sagde, at hvis jeg lagde mig til at sove, var jeg måske ikke vågnet igen

Læs også:Udlejet FCM-målmand træner stadig i klubben: Vejen til spilletid er kortere i...

Læs også:Chokeret Brabrand-chef om Enevoldsen-skifte: Som et slag i baghovedet