Video : Tipsbladet
Generelle

Thomas Frank: Alle kan se, at vi er et stærkt hold

Brentford har vundet fire af de sidste fem kampe efter lørdagens sejr over Wigan.

I sidste weekend tabte Brentford 0-1 hjemme til Huddersfield, men danskerklubben kom lørdag tilbage på sporet med en flot 3-0-sejr over Wigan.

Brentford har nu vundet fem ud ni mulige udekampe i indeværende sæson, og det glæder manager Thomas Frank.

- Jeg er meget, meget glad. Der er en kontinuitet på holdet nu, for gode hold slår tilbage efter nederlag og dårlige præstationer. Det var måske bare en middelmådig præstation mod Huddersfield, men i dag (i går, red.) var det endnu en stærk præstation på udebane.

Læs også:Lasse Vibe: Frækheden i FC Midtjylland tiltaler mig

- Måden, hvorpå vi har angrebet udekampene, har været meget anderledes end tidligere. Det har vi arbejdet hårdt på. Vi startede med den første kamp i Middlesbrough og har bare fortsat siden da, siger han til klubbens hjemmeside.

I de seneste fem kampe er det for Brentford blevet til fire sejre, og klubben indtager nu niendepladsen i Championship med 24 point.

Det er blot to færre end Fulham, der ligger på sjettepladsen, som giver adgang til playoff-kampene om oprykning til Premier League.

Læs også:FCM-boss om Vibe: Det har ingen betydning for Marcondes' fremtid

- Hvis nogen havde sagt, at vi kunne tage fire sejre i de sidste fem kampe, havde mange måske ikke troet på det. Nu kan alle se, at vi er et stærkt hold, men det er op til os at fortsætte og blive ved med at forbedre os, slutter han.

Efter landskampspausen får Brentford besøg af Reading hjemme på Griffin Park.

Læs også:Thomas Frank er nomineret til månedens manager i Championship

Læs også:Marcondes kan godt lide Ståles drillerier: Han er 100 procent bange for os

Læs også:Marcondes om FCM: Min rolle er en helt anden end i FC Nordsjælland