Video : Tipsbladet
Premier League

Solskjær efter Brighton: Vores bedste præstation i sæsonen

Manchester United leverede, efter Ole Gunnar Solskjærs mening, klubbens bedste præstation i denne sæson mod Brighton.

Andreas Pereira og Marcus Rashford scorede på hver sin side af et selvmål fra Davy Pröpper, da Manchester United søndag vandt 3-1 over Brighton i Premier League.

Sejren var klubbens største på Old Trafford i denne sæson siden 4-0-sejren over Chelsea i sæsonpremieren.

Men United havde flere muligheder for at gøre sejren endnu større, og på den baggrund mente Ole Gunnar Solsjær efterfølgende, at det var sæsonens bedste præstation.

Læs også:Søndagens rygtebørs: City øjner Guardiola-erstatning

- Jeg synes, at det var vores bedste præstation i sæsonen. Hvordan vi ikke scorede fem, seks eller syv, ved vi ikke, men det var opløftende og underholdende at se drengene nyde at spille, fortæller han efter kampen.

Mod Brighton startede 19-årige Brandon Williams for første gang inde i en Premier League-kamp, og Solskjær var imponeret over den unge venstreback.

- Brandon var suveræn. Han har spillet godt før, men man ved aldrig, hvordan han reagerer i sin første Premier League-start på Old Trafford.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Ombejlet Ajax-stjerne skal erstatte Eriksen

- Han har ikke gjort noget forkert, efter han er kommet ind på holdet, og han har gjort det svært for mig (at udelade ham, red.).

Williams er tidligere blev indskiftet i to Premier League-kampe og har samtidig spillet både Europa League- og Carabao Cup-kampe fra start.

Læs også:Back on track: United tog sikker sejr over Brighton

Læs også:Vardy og Maddison forværrede Arsenal-krisen

Læs også:Eriksen-løse Tottenham snublede mod oprykker i storform