• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Eriksen-løse Tottenham snublede mod oprykker i storform

Foto: Getty Images

Christian Eriksen sad på bænken i hele kampen, da Tottenham skuffende måtte nøjes med en enkelt point mod de formstærke oprykkere fra Sheffield United

Af Mikkel Sloth

Christian Eriksen var igen henvist til bænken, da Tottenham på hjemmebane fik besøg af formstærke Sheffield United, som kom ind til opgøret med fire kampe uden nederlag i bagagen. Den stime er nu oppe på fem kampe, det de på imponerende vis fik hentet et 1-1-resultat med hjem fra London

Sheffield United kom bedst fra start mod et Tottenham-mandskab, som havde svært ved at finde fodfæste. Stille og roligt lykkedes det dog det hvidklædte hjemmehold at sætte sig mere på spillet, men de havde til gengæld problemer med at omsætte det til chancer mod et godt organiseret Sheffield United-mandskab.

Mod midten af halvlegen begyndte gæsterne i stedet at blive farlige foran mål, og de var flere gange tæt på at sætte gang i scoringen mod et Tottenham-mandskab, som ikke lignede det samme, som i midtugen vandt 4-0 over Røde Stjerne i Champions League. De to hold gik dog til pause ved stillingen 0-0.

Læs også:Liverpool-profil: Mesterskabet bliver ikke afgjort i kampe mod Manchester City

I anden halvleg fortsatte Sheffield United med at imponere, men hjemmeholdet var dog ikke lige så fantasiløse som i første halvleg. Særligt Heung-min Son viste gode takter, og var med i stort set alle Tottenhams offensive aktioner.

Efter 57 minutter var det da også Tottenham, som kom foran, og selvfølgelig var det Heung-min Son, som stod bag. Efter voldsom usikkerhed i Sheffield Uniteds forsvar dukkede bolden op i sydkoreanerens fødder, og fra kort afstand var han usvigelig sikker, da han satte føringsmålet ind.

Minuttet efter troede Sheffield United, at de havde udlignet, men David McGoldrick scoring blev efter gennemgang af VAR annulleret for en offside kort forinden.

Læs også:Chelsea sikrede sjette Premier League-sejr på stribe

Det skulle dog lykkes gæsterne at få udlignet efter 77 minutter, da et indlæg George Baldock sejlede hele vejen i netmaskerne til en fortjent 1-1-scoring. Igen blev scoringen tjekket for offside af VAR, men denne gang tik scoringen lov til at stå.

I kampens slutminutter var det Tottenham, som var mest aggresive i jagten på et sejsmål, men det blev ikke til flere scoringer i opgøret. Derfor endte det 1-1 og med et enkelt point til hver.

Det ændrer ikke meget for Tottenham, som nu er at finde på 12.-pladsen, mens Sheffield Uniteds flotte sæson har sendt dem helt op på en foreløbig femteplads.

Læs også:Tottenham-keeper er blevet opereret i albuen

Læs også:Avis: Manchester United-stjerne vil væk til januar

Læs også:Se målene: Christian Eriksen og co. storsejrede mod Røde Stjerne

Superliga

Mere Superliga

Fokus