Vardy og Maddison forværrede Arsenal-krisen

Jamie Vardy og James Maddison scorede målene, da Leicester lørdag vandt 2-0 over Arsenal i Premier League.

Leicester har været en af sæsonens helt store overraskelser i Premier League, og Kasper Schmeichels klub fik lørdag aften besøg af Arsenal i Premier League.

Danskeren var naturligvis med i startopstillingen for Leicester, og han var efter et kvarters tid tæt på at blive passeret af gæsternes Alexandre Lacazette.

Bolden ramte en Leicester-spiller og havnede for fødderne af franskmanden, som tog et kort aftræk, men sparket sendte han snært forbi den ene stolpe.

I midten af første halvleg fik også Ayoze Perez en fornuftig mulighed efter en skidt clearing af Arsenal-forsvaret. Heller ikke den spanske angriber formåede dog at ramme målet.

Efter de første 45 minutter var stillingen således 0-0.

Fem minutter inde i anden halvleg sparkede Wilfried Ndidi på overliggeren, og yderligere fem minutter senere troede Pierre-Emerick Aubameyang, at han havde bragt Arsenal i front.

Angriberen sparkede bolden ind bag Kasper Schmeichel, men scoringen blev annulleret for offside.

I stedet kunne Jamie Vardy, som tidligere på lørdagen var blevet kåret til månedens spiller i Premier League for oktober måned, gøre det til 1-0 for Leicester i det 68. minut.

Vardy blev spillet fri i Arsenal-feltet af Youri Tielemans, og angriberen sparkede konsekvent bolden ind bag Bernd Leno.

Selvsamme Vardy var på spil igen otte minutter senere, men denne gang var det som oplægger. Englænderen fandt James Maddison på kanten af feltet, og herfra sparkede midtbanespilleren bolden i kassen via stolpen. 2-0 til Leicester.

Samme cifre stod på måltavlen, da Chris Kavanagh fløjtede opgøret af. Det betyder, at Leicester nu har 26 point efter 12 spillerunder. Det rækker til en foreløbig andenplads.

Arsenal er på sjettepladsen i Premier League med 17 point.