Video : Tipsbladet
Superliga

Paulus Arajuuri: Brøndby står mit hjerte nær

Paulus Arajuuri følger stadig Brøndby IF tæt fra sin pind på Cypern.

Efter to-et-halvt år i Brøndby IF stemplede den finske midtstopper Paulus Arajuuri i sommer ud af den københavnske Vestegn for at tage til Cypern, hvor han nu slår sine folder i Pafos FC, der er på niendepladsen i ligaen.

31-årige Paulus Arajuuri nåede 86 kampe i det centrale forsvar hos Brøndby IF, og han har ikke helt sluppet sin tidligere arbejdsgiver.

Læs også:Daramy: Det er svært for mig at se de andre tage af sted med landsholdene

- Selvfølgelig følger jeg Brøndby, og jeg har fået set en del af deres kampe. Jeg er glad for, at det går godt for dem, for jeg har mange gode minder derfra, og det er en klub, der står mit hjerte nær, siger Paulus Arajuuri til Tipsbladet.

Forsvarsspilleren har døjet med en mindre skade og har derfor ikke misset et par kampe på det seneste, men nu er han klar igen, og han føler sig godt tilpas på ferieøen i Middelhavet.

Læs også:Afsløring: FCK-komet risikerer at vente over et år på dansk pas

- Ja, livet er fuld af solskin, og når solen skinner, så... Det er en meget smuk ø, og jeg nyder virkelig livet. Selvfølgelig er mit fokus på fodbolden, men det andet er også rart. Det er nemmere at komme op om morgenen, når solen skinner, og Cypern har virkelig overrasket mig. Her er meget smukt - også hernede hvor mit hold er, siger finnen. 

Paulus Arajuuri er i øjeblikket samlet med det finske landshold, der med en sejr over Liechtenstein fredag aften kan kvalificere sig den første slutrunde i landets historie. 

Du kan læse hele interviewet med Paulus Arajuuri i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:Superliga-profiler tæt på historisk EM: Jeg begyndte at tænke "fucking h...

Læs også:Tre Superliga-spillere udtaget til Finlands skæbnekampe

Læs også:Gammelby på tavlen for Brøndbys reserver